+420 736 458 433
info@iphonepujcovna.cz

Ochrana osobních údajů a používaných cookies

Oznámení o ochraně osobních údajů (dále též „Oznámení“) webu www.iphonepujcovna.cz (dále též „Web“), provozovaný provozovatelem Pavlem Jílkem, sídlem Zámecká 286/34, Mohelnice 78985 | IČ: 74786229, kontaktní také na info@iphonepujcovna.cz vytyčuje vzájemná práva a povinnosti nás jako správce osobních údajů a fyzických osob jako subjektů údajů v rámci realizace ochrany osobních údajů, získaných též prostřednictvím on-line aktivit Webu takto:

 

 

 

 

Vaše osobní údaje tedy zpracováváme, abychom:

 

 

Zpracování osobních údajů tedy probíhá vždy pro konkrétní účely na základě jasných právních základů. Předáváme Vaše údaje jiným příjemcům, ukládá-li nám to zákon a dále smluvním příjemcům (tzv. zpracovatelům) jen tak, abychom mohli splnit naše vzájemné závazky. Vaše údaje nepředáváme nikam mimo EU. Nepoužíváme žádné formy automatického rozhodování včetně Vašeho profilování. 

 


Máte právo na informace, zahrnující též právo na přístup ke svým osobním údajům zpracovávaných u nás, právo na opravu nepřesných údajů, právo být zapomenut výmazem Vašich osobních údajů, právo uplatit omezení zpracování ze zákonných důvodů, právo na přenesení svých osobních údajů jinam, námitku proti jakémukoliv zpracování a samozřejmě také kdykoliv odvolat svůj souhlas, byl-li udělen. Veškerá svá práva můžete u nás uplatnit jakkoliv, nejvhodněji však na e-mailové adrese: info@iphonepujcovna.cz. Tím vším však není dotčeno Vaše právo stěžovat si u Úřadu na ochranu osobních údajů www.uoou.cz či uplatit svá práva u soudu.

Osobní přístup
Doprava až k Vám
TOP stav telefonů
Pomoc s nastavením
7 dní v týdnu
Přehledná smlouva
Praha osobní odběr

Právní servis tohoto projektu zajišťuje advokátní kancelář paní JUDr. Evy Winklerové.

Ochrana osobních údajů | Využití cookies

© 2017 www.iPhonePujcovna.cz | All right reserverd

Created by